Gott nytt år!

Förlåt för den dåååliga uppdateringen, men har lixom inte orkat.
Idag är det nyårsafton och jag är fortfarande sjuk :/ Fick hostmedicin igår på sjukhuset, och det BÖR inte blandas med alkohol, man kunde tydligen få sämre andningsförmåga. Men bryr jag mig?! Nej, jag tänker fan inte inleda nya året med att ligga hemma, noway!
Har nyss slängt i en toning i håret, ska hoppa in i duschen snart, sen blir det att åka till Östermalm för fixning och mat hos fröknarna Öhman/Fredriksson :)
Efter det vet jag inte vart det blir att fara, men tolvslaget är vi nere vid norrhamn iaf, sen har jag blivit bjuden på efterfest hos en goding ;) fårse vad tjejerna säger!

Nu ska jag ta och kolla vad jag ska ha på mig, sen duschen!
HA ETT JÄVLA GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

fest för hela slanten. plus förkylning....

Ska berätta lite om gårdagen..

Började med att fara till Danne, där Elin och dom var, vi drack hejvilt och dansade på som glada barn som aldrig hade dansat förut. Jag hookade upp någon kille från Boden som gjorde mig sällskap ändå till Cleo, där han vart nekad av vakten att komma in, så jag dissade han och gick in till mitt finfina sällskap! Hade sjukt jävla roligt hela kvällen, dock gick det för mycket pengar och jävla ont i fötterna man hade. Tänker på er killar som kan gå i låga skor hela jävla tiden, medans vi går i hiiigh heals med 10cm klack, fyfan för er! Dansade hela natten, och hade så jävlajääääävla roligt med Angeliqa och hennes kompis. Väntade på min syster utanför Magma eftersom vi skulle gå och äta på max, blev tillfrågade att komma på efterfest på kallkällan, men mina jävla fötter klarade inte av det. Syster kom och vi for på max, så jävla lång kö och vi gick hem. Fnittrade oss igenom hela natten åt sjuka saker, dock var hon nykter, så fattar inte vad det var som var så roligt, att hon är dunderförälskad typ!?:D

Idag då, steg upp kvart i tio eftersom min syster sa att rean började 10, skyndade mig på och hon ringer och säger att dom inte öppnar försen 12, måttligt less. Hann gå en sväng på stan och handlade en spetströja och en kofta innan det bar av till jobbet, jobbade 3 YNKLIGA timmar, for på hockeyn, var en period stack hem och sen har jag bara myst ikväll. Det tackar vi för :)

Btw, så kan jag fan inte ha något jävla imunförsvar! Är sjuk tamefanimig hela jävla tiden, och nu har jag fan blivit det igen, ont i hela kroppen och världens dunderförkylning. Ja ni vet, hur man känner sig. Måttligt jävla less man blir alltid...

Nej, nu ska jag ta och slita av mig kläderna och hoppa ner under täcket, och se lite sunes jul, och få min skönhetssömn, NICE!

GOD JUL

Först får jag börja med att önska er alla en GOD JUL (lite i efterskott) :)
Hoppas ni alla har haft en underbar dag, med fina julklappar, fint sällskap m.m.

Dagen började med att lega och dega i sängen till baki 13, då jag steg upp och insåg att Kalle börjar om 2timmar, så fick skynda mig in i duschen äta frulle å springa ner till ICA, dock hade dom jävlarna stängt. Nåväl, sen tvingade mamma med mig och syster till kyrkan för att se nå skit, öppna julklappar, äta julmat och se tv och umgås :)
det här fick jag
* Pengar, massor med pengar!
* High School Musical påslakan, hahaha :D
* Mascara
* Nagellack
*Guldig glitter eyeliner.
* Hörlurar till mobilen.
* Chokladask..
Kommer inte ihåg om jag fick nå mer? Jaja, whatever.

har just precis kommit in, jag och syster var och mötte erica, emilia och ida vid munkeberg, gick till bergviken för att tända ljus åt Denise, gjorde verkligen ont i hjärtat att stå där vid tågrälsen och veta att hon har varit kompis med min syster och nu är hon död.. VILA I FRID DENISE MARKSTRÖM (F)

Idag juldagen blir det utgång, dock vet jag inte ännu vart det blir, men det blir väl bra senare mot kvällen :)
Sen är det även 7år sen Johan gick bort, tänker på dig, och hoppas att du hade en suverän julafton i himlen.. Älskar dig och saknar dig....

Dan före dopparedagen

tjiho!
är trött, sitter på jobbet mätt som fan efter 2toast och äppeljuice. funderar på att gå ut och röka en snabbis, sen lägga mig och sova resterande tid. vad tycker ni om det?
jobb till 3, sen blir det stan och inhandla julklappar som satan, eftersom jag bara har en julklapp åt mamma, och pappa fick sin igår. Hoppas han blir glad!
nej nu röka, sen sova! kom och joina mig på jobbet. btw så har jag tappat rösten. typ...

helgen

Förlåt för den jävla dåliga uppdateringen, men har lixom inte haft tid :)
Kan berätta lite om min helg, i fredags blev det party,började med bastu och vindrickning/cider, mysssiigggt. för er som inte var med så MISSADE ni ÅRETS party! Skulle fara på B4, men det var smock med folk, for hem till Josses lagg, svepte lite vin, sen bar det av till Miika för att snacka skit med han, sen josse - MAT -KAlLT JÄVLA HUS, SOVA SOM EN STOCK!
lördagen, vaknade upp hos Josse lite jävla bakis, trallade ner till storastaden for att äta pizza, sen bara myste vi tills vi kom på att vi ville fara till Boden, vi fixade skjuts av Johan från Boden, men skickade ett sms till ha typ 2min efter jag hade pratat med han och sa att han inte behövde det, så han ringer när han var 3mil från kalix och säger att man läser smset då, fan vad synd jag tyckte om han då:) blev lite fest hos syskonen nilssons hus.
söndagen slapp som fan, tror jag? kommer fan inte ihåg. eller nu klicka det, var på lilla julafton hos farfar, fan vad lamt det var, massa jävla småungar som skriker, men gott med tårta.
idag har vi varit i Happis/finland, köpte lite doftljus, skor, julklapp till pappa, mat. nu blir det fest! HOOOO!

en jävla lista!

Senast

Du var full: Förra helgen, blir full ikväll också!
Du rökte: 2min sen
Du snusade: Har en inne nu
Du färgade håret: Nån vecka sen!
Du grät: Igår
Du tränade: Igår, om powerwalk räknas?:D
Du solade solarium: Igår ;)
Du köpte nya kläder: Nån vecka sen
Du åkte buss: imorse
Du åkte taxi: jävla länge sen, eller nån månad sen till bergnäset
Du åkte tåg: från Västerås till Sthlm!
Du smsade någon: alldeles nyss
Du ringde någon: Christian, för någon dag sen
Du camade med någon: Cam är för fjortisar ;)
HAR DU NÅNSIN

Hoppat studsmatta: JA! :D
Tagit kort på dig själv: I lördags
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: Yepp!
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: Neeeeej
Badat mitt i natten: Men ja? Vem har inte?
Spytt för att du var för full: Ja
Trillat när du åkt skidor: Ja
Gråtit till en bok: Jo
Fått IG: Ja... jag gick ut första nian med typ bara ign..
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: När jag var liten ja
Har du haft sex utomhus: Ja
Har du haft sex med någon du haft känslor för: Ja
Har du haft sex med någon du inte haft känslor för? Ja
FAVORIT

Mat: TACOS!
Färg: Guld, lila, vitt massa
Lukt: Britney Spears - night midnight eller vfan den nu heter :p
Årstid: Sommar
Glass: TWISTER eller MAGNUM!
Alkoholdryck: Cider
Cigarett: Marlboro light
Snus: Ettan portion
Film: Hmm, ni vet nog redan den? Men för er som inte vet, HIGH SCHOOL MUSICAL 1,2,3!
Plats/ställe: Sängen, speciellt när man är nyduschad och har renbäddat, som inatt, gudomligt!
JUST NU

Humör: Happey!
Klädsel: Jeansleggings, vitt långt linne och en vit tröja över.
Smink: Jajemen, foundation, puder, rouge, ögonskugga, kajal, mascara och ögonbrynspenna.
Frisyr: Lockigt
Sysselsättning: Smsar, och hör på spåret i bakrunden
Plats: Soffan
Väder: Blåsigt, kallt, vinter, snö och ja ni vet!

Har just kommit till Kalix, ska ta och göra mig lite fräsch, ska till Josse och bada bastu och bara mysa och dricka lite!
Ni hittar mig i Kalix eller på mobilen!

Hej!

tjena! har precis sett Björn Gustafsson ett livsverk, så jävla grym film, måste skynda mig som fan och städa min garderob och packa, så åka till kalix idag :) blir att bada bastu och ha trevligt ikväll! återkommer imorgon eller ikväll!
saknar dig alice :(

..

alarmet ringde 7imorse, tänkte att jag vill dö och drog täcket över huvudet tills mamma ringde från vardagsrummet tjugo i 8, fick inte ens stressa, åt min frukost i lugn och ro, och klädde på mig, dock så kände jag, vafan jag orkar helvete inte sminka mig, men så slog det mig en tanke att det kanske kommer någon snygging förbi och äter så då måste jag, men icket. plus att jag har fått stått i köket hela jävla dagen.. så nu luktar man såhär lagomt gott om händerna, lite lök, lite gurka, lite tomat, lite ost ja u name it!
blir nog ICE i helgen, sen juldagen blir det CLEO, är grymt peppad! nu ska jag fara hem..
miss u alice!

..

orkar inte skriva nå viktigt, alice åker imorgon 6imorgonbitti åker hon till kallax, sen vidare mot sthlm 7, sen chicago, och sen till detroit.. fan vad jag grät inne i smedjan när vi sa hejdå.. fan också.
sen börjar vi även lira innebandy den 29december med Gammelstan...
sen ska jag även upp 7imorgonbitti, döda mig!

:)

Precis slutat jobbet, ska ta och byta om sen ska jag åka in till stan och säga HEJDÅ åt alice :( kommer säkert att börja gråta som en mes på stan, men vafan ska man göra? en verkligen störtskön tjej som ska åka bort,vet inte när jag får träffa henne igen :( men men, ihelgen bir det ice! sen ska jag till kalix och träffa Jonas som äntligen kommer hem, har inte träffat han på hur länge som helst, så det blir nog kanoners! :)
nej,nu ska jag byta om :) Puss!
LET'S MAKE IT ALRIGHT!

Julklappslista

* En utomlandsresa, till thailand, eller NY bara något härligt jävla land!
* Någon goding som vill följa med mig på Chris Brown konserten i Sthlm den 23januari.
* Ett KÖRKORT!
* Och en bil, helst en BMW, eller en Hummer, någon vänlig själ som vill ge mig detta?
* En goder snygg kille, typ David Beckham, Zac Efron, Magnus Betnér, eller Björn Gustafsson.
* PENGAR!

fan nu kommer jag inte på nå mer! nu ska jag på stan med mamma och köpa julklappar, och ragga lite pojkar åt mig ;) HOOOOOOO!

ledig!

hej, och förlåt för den dåliga uppdateringen. men har på senaste tiden saknat motivation att skriva i bloggen, men det ska det blir ändrig på. har varit helt slut i kroppen ett tag, jobbat sen hem och däckat dirr typ, har inte mina superkrafter kvar.. vettetusan vad som har hänt med dom ;s
nåväl, idag har jag jobbat för ovanlighetensskull, sen bara varit en sväng på sunderbyn och hälsat på erica med alice, sen for jag och mamma och handlade, sen har jag bara legat i soffan och chillat, även en nap på 1timme. imorgon är jag FINELLY LEDIG!!!!!!! Fyfan så skönt säger jag bara. Ska ägna dagen med mamma på stan på julklappsshopping, fan så jag längtar till julafton, blir som ett litet barn på julafton, hihi!
nu ska jag sova, eller tvätta bort sminket och kanske se sex and the city filmen, om jag orkar dvs!

KEVIN BORG - WITH EVERY BIT OF ME!!!!

trööööööööööötttt

fyfan så trött man är, har legat och sovit i 2timmar före maten. sen har jag bara legat i soffan och halvt sovit, men jag tackar erik att jag fick sluta 2timmar tidigare :)
just nu sitter jag och lyssnar på Kevin Borg - With every bit of me, helt underbar låt, ska tanka den sen också.
nej, imorgon blir det jobb och sen träning med IBK Luleås damer, jippie!:D

Ice

igår sa vi; party party!
idag säger vi; usch fy och blä!

hade svin roligt igår, är glad att jag for så jag fick tänka på annat, kändes så jävla skönt!:)
snälla jennifer lät mig sova hos henne, så jag tog bussen 8 imorse, efter typ 2timmar sömn, eftersom Gutte och Dennis ringde och ville få mig på efterfest, och dom tjatade, men nej, jag höll mig :p
nu sitter jag på jobbet och ska ta en rök innan jag jobbar, fyfan så trött jag är!

tjenaaaaa

tjena tjena partyfolk! just nu sitter jag hos Mohssen i boden och väntar på Emilia och hennes tjejkompisar. Blir att nanna över här ikväll, så åker direkt till jobbet imorgon, blir svin bra ;D
dock ångrar jag att jag for lite, men men ska göra det bästa av kvällen =)
nu ska jag vara social, syns på ice ;)

helg!

Fick ett slag i magen, jag trodde jag inte jag skulle ta det såhårt.
Men det här gjorde så jävla ont i själen.


Vart cleo igår vid 1, var inte tänkt att jag skulle ut, men det ändrades fort när Alex smsade mig och sa att hon skulle dit ;p Fan så rolig kväll jag hade!
Och ikväll har jag beslutsångest om jag ska fara till Boden eller om jag ska ha myskväll med Erica, heeelp!

hola!

iHola!
Que tal? Muy bien gracias, y tu?
Me llamo Paulina Larsson, vivo en Luleå, con mi madre y mi hermana.
HEhehehhe, nu fick ni en liten spanskamening av mig, bara för att bevisa att jag kan spanska fittjävlar!
Har vaknat för ett tag sen, har precis ätit frukost och ska städa upp det sista innan mamma kommer hem sen ska jag och jobba till 6. Efter det blir det mys med tjejerna och idol :)
Nej, nu ska jag röra mitt feta arsle upp ur soffan. Syns på ICE på lördag ;) yeah baby yeah!

DJURGÅRDEN, DJURGÅRDEN, DJURGÅÅÅÅÅRDEN

Godkväll!
Älskade djurgården vann idag, är sååå glad! Hihi!
Har även varit och kollat in mitt nya lag idag, börjar spela med IBK luleå, känns grymt härligt. Har saknat innebandyn som fan, men nu återgår det till de normala ;)
Hehe, har spöat Erica och syster i skip-bo, sen fick jag spö mot erica, men var ju tvungen att låta flickstackaren vinna någon gång ;)

Kollar på klänningar på stylebystars, hittade en svin söt klänning på Kenzas blogg, så tänkte kolla om den fanns kvar, men NEJ! Fan också.. Får leta vidare.
Nu väntar sängen, och imorgon blir det mys och på lördag blire boden/fest ;)

jojomensan!

sen jag uppdaterade sist så har jag hunnit
*tagit ett bad, otroligt jävla skönt.
*städat undan lite, eller inte alls typ.
* kollat så att ytterdörren är låst ungefär 8726582765ggr, eftersom jag HATAR att sova själv.
* läst bloggar
* och bäddat ner mig i sängen!
nu ska jag sova, eller ska slå på oth och försöka somna till det, ska upp halv 10, kommer vara död!

natti!

Jag är för trött för att uppdatera, jag orkar inte.
Återkommer imorgon efter jobb och stan.
Tack för mig och godnatt alla sköna läsare!

yeah! not!

Sitter på jobbet, är grymt trött och har min andra rast nu..
Trodde seriöst att jag skulle dö när jag vaknade imorse och veta att jag behövde röra mig upp ur min VARMA sköna gosigasäng, och sminka mig och klä på mig och behöva gå ut i 20graders kyla typ.
Kämpigt var det, men jag klarade mig.

Ikväll efter jobbet, ska jag ragga någon som vill se film med mig, är ensam hemma övernatten för syrran sover borta och madre har åkt till Umeå på nån jävla kurs. Jag hoppas innerligt att någon är på!
Nej nu ska jag äta yoghurt, och mina morötter och dricka min kafelatte :)

Jobb hela jävla veckan.

Men tja alla läsare!
Dagen har bestått av jobb, och hockey. Skulle egentligen inte fara på hockey, men mamma bjöd och syrran hade fixat biljetter, perfekt säger vi ;D
Ska alldeles snart hoppa in i duschen, men syrran har nå random killar här från Övik, jag är trött som fan och vill sparka ut dom jävlarna :)
Jävla jobb hela dagen imorgon, 11-20.30, vill någon byta jobb med mig!? Jag pallar inte!Jobbar fan 7dagar i sträck :( Uschfan!
Nej, nu ska jag sparka ut jävlarna och sen duschen och bädden :) Btw, ensam hemma till fredag, fifan så skönt ;)

och den jävligaste studen i livet var den där du gick...

ska väl passa på att uppdatera lite nu.
sov fram till 1 idag, sen bar det iväg på stan med alice, sen kom även emilia. vi chillade runt och hade allmänt trevligt. dock så lämnade dom jävlarna mig, och tog bussen medans jag fick gå och handla, svin hungrig, svin tungt och svin less pga vädret.
sen har jag bara chillat hos janne, vi såg Fool's gold(tror jag den hette) och bara hade det allmänt trevligt!



i helgen är det sista helgen innan alice åker, kommer bli så otroligt jobbigt att säga hejdå åt någon som man vet att man kanske aldrig får träffa igen, prata med i telefonen, endast på msn och fejsen. men det gör inte saken lättare lixom! så jag har en liten överraskining åt henne på fredag, hoppas hon blir glad! och på lördag blir det boden igen :) hoppas på en trevlig jävla helg!

nu tänkte jag slå på en film och invänta john blund, ska ju ändå upp halv 9imorgon :/

Saknaden är oändlig..

"Varje gång det handlar om dig
bränner det till i mig
det händer att jag längtar
varje gång nån nämner ditt namn
tränger dom fram
alla bilderna av dig
förföljer mig"

ICE ICE BABY!

Ska berätta lite om helgen :)
Fredagen: Var på basket med Alice, Erica, Emilia, Fenny och Emma, plannja förlorade med 2pinnar typ. Bara chilla efter det!
Lördagen: Chillade hela dagen, vid 3satt jag i en färg i utväxten, tänkte vafan det är ju gott om tid, 3timmar. Men icket, slutade med att jag sprang till bussstationen, och var där 10min innan bussen gick.
Kom till Boden for till Elina där Gutte och dom var och förfestade, drack lite vin innan vi for vidare till Bunny partyt, sen vidare ner till Ice!
Hade en sjukt trevlig helg speciellt lördagen!


Nu väntar sängen, och oth! Ska verkligen sova ut som fan imorgon med tanke på att jag bara är ledig imorgon, sen jobb hela veckan. Kommer fan inte palla!

LAY ALL YOUR LOVE ON ME

6december, 18dagar kvar till julafton, 19dagar kvar tills vi får sörja Johan.
blir så jävla deppad när jag tänker på det. våran älskade Johan.


sitter med toning i håret, ska snart hoppa in i duschen, sen börja göra sig iordning, sen vid 6 tar vi bussen till Boden. först förfest med Gutte och dom, sen vidare till VIPförfesten, och sen ICE.
är grymt jävla taggad och ikväll ska jag ha så jävla roligt, och ragga som fan ska jag också göra ;)

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
I'd heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, you're a love machine
Oh, you make me dizzy
varför blir man alltid intresserad av "killen med förbjuden frukt"?

..

Orkar inte blogga på ett tag, har ingen energi, ingen ork, ingen lust, ingen motivation.
Allt känns så jävla meningslöst.
Återkommer när jag har tid och lust.

ingen rubrik.

det skrämmer mig. det skrämmer så jävla mycket att det är snart är jul och juldagen och allt..
jag vill lägga mig ner och bara sova under den tiden.
jag saknar dig så otroligt mycket Johan!

LAY ALL YOUR LOVE ON ME

Hej alla bloggisar! :)
Är hos Erica just nu, dom julpyntar och jag står för musiken! Just nu är det Abba med Lay all your love on me, har börjar digga dom som fan!
nu ska jag nog hjälpa ikis lite, sen blir det en powerwalk hem, sweet =)